1
Fudbal

Napadam sve trofeje!

Objavljeno: 23.11.12 u 12:57

Totalni haos u Čelsiju! Roman Abramovič je smenio čoveka koji mu je doneo trofej Lige šampiona Roberta Di Matea, a na mesto menadžera postavio Rafaela Beniteza protiv koga su svi navijači kluba sa Stamford Bridža. Čak su mu i svašta pisali, pa i da je samo debeli španski konobar.

„Ne znaima me što imam ugovor na samo šest meseci, napadam sve trofeje. Ovo je za mene izazov, čekao sam ovakvu priliku i iskoristiću je.“

Samouveren je Benitez, a navijači ne mogu da veruju šta se dešava. Upitali su novinari Rafu šta o tome misli.

„Promeniće mišljenje kada osvojim trofeje.“

Izgleda da Rafi niko još nije rekao da je iz Lige šampiona maltene ispao (sem ako se Roman ne dogovori sa Šahtjorom da pokidaju Juventus).

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Napadam sve trofeje! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter