0
Košarka

Mangupi nisu idoli

Objavljeno: 23.11.12 u 09:49

Košarkaši Crvene zvezde sve više su u centru pažnje, zahvaljujući dobrim partijama koje su počeli da pružaju kako u Jaranskoj ligi tako i  u Evrokupu.

Kapiten crveno – belih Igor Rakočević jedan  od najzalužniji za odličnu „hemiju“ u ekipi, potrudio se da objasni zbog čeka ve ustanju da već godinama igra košarku na najvišem niovu.

“Treniram savesno, vodim život profesionalca. Zbog toga i trajem”, naglasio je Rakočević, “Drago mi je da su mi neki ljudi, koji su pre mene igrali na vrhunskom nivou, urezali sportsko vaspitanje. Uvek sam za uzore imao prave sportiste i profesionalce, van terena mirne i povučene, a na parketu aždaje. Nikada mi idoli nisu bili igrači mangupi, koji traju par godina i nestanu zbog takvog života. Pokušavam da pomognem ekipi na najbolji mogući način i za sada sve ide dobro”.kazao je Rakoč.

On se zatim osvrnuo i na predstojeće duele u Evrokupu.

“Po nekoj matematici potrebno je da pobedimo Kahasol kod kuće da bismo bili sigurni za sledeći krug, ali ne želimo da rizikujemo. Idemo na pobedu i u sledećoj utakmici na Sardiniji. Da nam je neko pre početka takmičenja ponudio 3-0 posle prvog dela, oberučke bismo prihvatili, pa makar svaku utakmicu dobijali sa jednim poenom razlike.“ zaključio je kapiten Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter