1
Evroliga

Ubedljiva Barsa

Objavljeno: 22.11.12 u 22:49

Košarkaški ogranak fudbalskog kluba Barselone je večeras deklasirao Lijetuvos Ritas 90:66 (27:18, 15:27, 26:15, 22:6)

Držali su se gosti vrlo dobro, čak početkom drugog poluvremena i vodili nošeni Radoševićem i Nedovićem i odličnim ofanzivnim skokom, ali je onda Barsa stegla. A Barsa kada stegne nema šale. Navaro, Tomas, Uertas i Džavai su razbucali odbranu Litvanaca koji su u poslednjoj deonici postigli samo 6 poena(?!).

 

Navaro je meč zarvšio sa 24 poena uz šut iz igre i sa bacanja preko 75%. Tomić je ubacio 17 koševa bez promašaja iz igre a imao je i 7 skokova.

Kod gostiju Leon Radošević je početkom treće deonice stao na 14 poena a Nedović na 12 uz loš šut za tri poena od 0/5.

Barsa ima sedam pobeda iz sedam kola dok će Lijetuvos svoju sudbinu rešavati u Pioniru za nedelju dana protiv Partizana.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ubedljiva Barsa | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter