0
Evrokupovi

Triler u Trondhajmu

Objavljeno: 22.11.12 u 21:03

Metalist je u Harkovu dočekao Bajer iz Leverkuzena u meču dve ekipe koje su obezbedile plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Nakon prvog poluvremena u kome nije bilo golova, domaći tim već na startu drugog perioda dolazi u vođstvo golom Džonatana Kristalda u 46. minutu. Leverkuzen je primio prvi gol u Ligi Evrope tek u 5. kolu. Domaći su uspeli još jednom da matiraju golmana Bernda Lena u 85. minutu golom Klejtona.

Rozenborg je dočekao Rapid iz Beča koji još uvek nije zabeležio nijedan bod. Nigerijac Džon Čibulke doveo je domaći tim u vođstvo u 28. minutu i tada je izgledalo da će fudbaleri Rapida još jednom pognute glave napustiti teren. Međutim, u drugom poluvremenu Šramel u 53. minutu poravnava rezultat na 1:1, da bi Terens Bojd u 66. minutu natrčao na jednu odbijenu loptu koju je potom sproveo u mrežu i preokrenuo rezultat na 1:2. Ipak domaći tim pravi preokret golovima Terika Eljunusija u 76. i Radeta Price u 79. minutu.

U poslednjem kolu K grupe Rapid u Beču dočekuje Metalist, dok će Bajer ugostiti Rozenborg u Leverkuzen.

Na tabeli vodi Metalst sa 13 bodova, drugi je Bajer sa 10, treći Rozenborg sa 6, dok poslednje mesto zauzima Rapid koji nije uspeo da osvoji nijedan bod.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter