0
Evrokupovi

Oni ne mogu da pobede nikoga

Objavljeno: 22.11.12 u 20:06

Kada i da li će fudbaleri Parizana nekoga pobediti u Ligi Evrope?

To im nije pošlo za rukom još od decembra 2009. godine, a kako igraju i neće im se deseti do decembra 2029. godine. Oni ne mogu da se sastave protiv osrednje ekipe Nefčija, a kada im se ukaže prilika da ih pobede, oni sve to nonšalantno odbace.

Ni Partizan ni Nefči ne zaslužuju da igraju u Ligi Evrope, jer je kvalitet fudbala na njihovim mečevima ravan nuli, a tenzija toliko velika da mi se čini kako će svakog trenutka sve da eksplodira.

Na žaloist to se i desilo u 77. minutu kad je Aleksandar Mitrović iz samo njemu znanih razloga zaradio crveni karton, a onda zvao golmana domaćih Sašu Stamenkovića da se biju.

Ružno, tužno i poražavajuće.

Ne znam ima li smisla da pišem o igri i rezultatu, kad je to zaista u drugom planu? Ali ajde, forme radi. Domaći su došli u vođstvo preko u 10. minutu, a Partizan je izjednačio u 66. preko Aleksandra Mitrovića.

I tada je napadač Partizana zaplesao ispred Stamenkovića i smejao mu se u lice, za šta nije bilo opomenut, pa je deset minuta kasnije napravio novu glupost i zaradio isključenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter