0
Evrokupovi

Ko je najgori?

Objavljeno: 22.11.12 u 08:18

Kad ne možeš da budeš najbolji, najmanje što treba da učiniš je da ne budeš najgori.

Odluku o tome ko je najlošiji tim grupe H Lige Evrope fudbaleri Partizana i Nefčija doneće danas u Bakuu. Tekma počinje u 18.00 časova, pa tamo negde oko 20.00 sati ćemo imati odgovor na ovo pitanje.

„Naš cilj je pobeda i zato smo došli u Baku, ali ne pitamo se samo mi. Nefči je odlična ekipa i svesni smo da nam neće biti ni malo lako. Međutim, verujem u ove igrače i znam kako možemo da osvojimo tri boda i posle dugo, dugo vremena pobedimo u Evropi.

Pre utakmice s Crvenom zvezdom vezali smo deset pobeda, a uz to smo na dva meča s Interom pružili sjajne partije, pa imamo razloga da budemo optimisti. U timu nema povređenih igrača i maksimalno spremni izlazimo danas na teren“, kaže trener Partizana Vladimir Vermezović.

U isto vreme, u drugoj utakmici grupe H sastaju se drugoplasirani Rubin i prvoplasirani Inter, koji imaju po 10 bodova i odlučuju o čelnoj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter