0
Domaći fudbal

Džu džu Vermez

Objavljeno: 22.11.12 u 14:59

Vladimir Vermezović je tokom boravka u Južnoj Africi dok je vodio ekipu Kajzer Čifsa često pričao o svojim iskustvima sa bajanjem koje u toj zemlji popularno nazivaju „džu džu“. Vermez se vratio u otadžbinu, ali je sa sobom poneo iskustva iz Južnoafričke Republike.

Na opšte zaprepašćenje fudbalera Vermezović je uveo ritual koji moraju da obave pred svaku utakmicu. Fudbaleri posle zagrevanja ulaze u svlačionicu. Svaki od igrača mora da sedne na svoje mesto, zatvori oči i tri minuta zamišlja situacije sa terena. Za to vreme trener crno belih u ruci drži plišanu igračku pande, a posle tri minuta svi igrači su obavezni da stanu u krug, stave ruku na igračku i uskliknu poklič koji je uobičajen pred početak utakmice.

Šef stručnog štaba nakon toga izbacuje celu ekipu iz svlačionice, a ostali članovi struke crno belih ostaju sa Vermezom i njegovom pandom.
Vermezović bi trebao da promeni ritual. Izgleda da nije „radio“ na Markanani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter