1
Fudbal

Danas nas kažnjavaju

Objavljeno: 22.11.12 u 08:49

Kazniće nas sigurno, samo još da vidimo kako i koliko. Englezi su vršili pritisak, tvrdeći da je u Kruševcu bilo rasizma, a u drugi plan su stavili nesportsko ponašanje svojih igrača. S druge strane FSS je već kaznio Ognjena Mudrinskog i Nikolu Ninkovića sa po godinu dana neigranja u nacionalnim selekcijama.

Naravno, kao i uvek mi smo pokazali veliki stepen tolerancije, druga strana nije, pa UEFA sada ima apsolutno pravo da kaže kako smo mi jedini krivci za sve što se događalo na utakmici u Kruševcu. A tamo je, sećate se, bilo indicenata, opšte tuče i navodnog rasističkog navijanja kruševačke publike. Ali naglašavamo tuče igrača oba tima. Ne samo orlića.

UEFA je sprovela svoju istragu i danas će odlučiti o kaznama. Nama ostaje samo da se nadamo kako nas neće diskvalifikovati, a svaka novčana sankcija je prihvatljiva.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Danas nas kažnjavaju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter