0
Evroliga

Bez šanse u Moskvi

Objavljeno: 22.11.12 u 19:04

Bez Vestermana crno beli večeras nisu mogli protiv raspoloženih Armejaca. Samo u prvoj deonici Partizan je bio ravnopravan sa rivalom da bi već u drugoj četvrtini serijom 12-2 domaćin preuzeo kontrolu i držao dvocifrenu prednost do kraja.

CSKA u dosadašnjem toku Evrolige je šutirao trojke ispod 30% ali ne i večeras. Raspoloženi su bili sa spoljne linije domaći pa su se lako odlepili a pomogla im je takođe bezidejna igra crno belih u napadu posle prve četvrtine. Razlika je pretila da bude ogromna pošto su Armejci imali i +24 na 5 minuta do kraja, ali su usporili i poigravali se u preostalom vremenu pa su crno beli koliko toliko ublažili poraz.

 

Najbolji u timu Partizana bili su kapiten Vladimir Lučić i Dragan Milosavljević sa po 12 poena ali su obojica meč napustili ranije zbog pete lične greške, dok je Dru Gordon dodao 11 poena.

 

Soni Vims je ponovo bio najefikasniji u ekipi CSKA sa 14 poena, Kristmas je upisao 13, a Voroncevič 12 poena. Od naših internacionalaca, Micov je postigao šest, a Teodosić pet poena uz 11 asistencija.

 

Crno-beli’ su tako doživeli šesti poraz uz jednu pobedu u Evroligi, ali i dalje imaju šanse za plasman u TOP 16 fazu, dok su Moskovljani došli do šeste pobede uz jedan poraz.
Partizan u sledećem kolu dočekuje Lijetuvos Ritas, a CSKA gostuje Bambergu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter