0
AdmiralBet ABA Liga

Šta je to oteralo Maljkovića

Objavljeno: 21.11.12 u 19:03

Posle zvaničnog objavljivanja ostavke počelo je nagađanje šta je to oteralo Božu sa klupe Cedevite.

Prva teorija je nezalaganje igrača. Već smo pričali o tome koliko je Maljković bio besan na svoje igrače posle tesne pobede nad Solnokom u Aba ligi. On je na konferenciji za novinare posle meča rekao igračima da se zapitaju kakav to odnos imaju prema njemu, klubu ali i novcu koji dobijaju. U startu se mislilo da je to glavni razlog, ipak se javila i druga teorija.

 

Po drugoj teoriji posle slavlja zbog oslobađajuće resude Hrvatskim generalima određeni igrači(čitaj Marko Tomas) su došli kasnije na trening, pripiti i pritom su slavili i pevali u svlačionici. Ovo je demantovano od strane kluba ali i od strane samog Tomasa.

Cela Hrvatska je tog dana slavila i želeo sam biti deo toga. Nazdravio sam jednim pićem i to je sve. Jako mi je krivo što je Maljković otišao, a razloge zna samo on. Uredno sam se pojavio na treningu u 17.30 i odmah zatražio magnetnu rezonancu na bolnom kolenu, jer sam dobio snažan udarac dan ranije protiv Žalgirisa”, izjavio je Tomas za tportal.hr i dodao:

“Nakon operacije odlučio sam se, na svoju odgovornost, vratiti na parket punih mesec dana ranije nego što je bilo planirano i to samo zbog Bože Maljkovića, trenera koga izuzetno cenim i zbog koga sam prihvatio ponudu Cedevite. Sarađivali smo sjajno u Real Madridu i samo mogu reći kako mi je jako krivo što je otišao. Razlozi? Zna ih samo on, u to ne bih ulazio“.

 

Treća teorija je na kraju možda i  najrealnija. To je da je posle nižepomenute oslobađajuće presude i euforije u Hrvatskoj došlo do pretnja upućenih Maljkovićevoj porodici. Kako hrvatski mediji navode Maljkovićeva supruga, Goga, je doživela velike neprijatnosti u Zagrebu tokom vikenda i proslave i kada je za to rekla Boži, on je odmah odlučio da napusti Zagreb.

I sam Marko Tomas ne zna šta da misli.

„Svašta se priča, a prave razloge zna samo trener Maljković. Čuo sam se s njim telefonski, nazvao me iz Ljubljane i moram reći da sam bio u šoku! Samo je rekao da nije mogao više i to je sve. Očigledno ga je nešto mučilo”

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter