0
Evrokupovi

Prošli PSŽ i Porto!

Objavljeno: 21.11.12 u 22:39

Poznata su oba tima koja idu u nokaut fazu takmičenja u Ligi šampiona kada je grupa A u pitanju. PSŽ je u gostima savladao Dinamo iz Kijeva sa 2:0, a Porto je na Dragau slavio protiv Dinama iz Zagreba istim  rezultatom.

PSŽ je otišao u Kijev sa samo jednim ciljem posle nekoliko loših rezultata, a to je bilo da ne izgubi. Ipak, ekipa Karla Anćelotija je na najbolji način pokazala da izlazi iz krize i golovima Ezekijela Lavecija u 45. i 52. minutu došla do tri boda i osminefinala. Asistencije su upisali Ibrahimović i Matuidi, a u poslednjem kolu će u direktnom duelu Porto i PSŽ odlučiti ko će biti prvi, a ko drugi u grupi.

Porto je na Dragaou dočekao Dinamo iz Zagreba i naravno pobedio, a modri opet nisu dali gol.Porto je poveo golom Luča Gonzalesa, a Žoao Mutinjo je dao prelep gol u 67. minutu za 2:0. Na kraju je Varela dokusurio Zagrepčane, posle asistencije petom sjajnog Mutinja.

U poslednjem kolu na Parku Prinčeva PSŽ dočekuje Porto, a u Zagrebu igraju dva Dinama u meču koji apsolutno nikome ne znači, pa je ovo prava prilika za modre da daju gol.
TABELA: Porto 13. PSŽ 12, Dinamo Kijev 4, Dinamo Zagreb 0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter