0
Evrokupovi

Milan prošao!

Objavljeno: 21.11.12 u 22:57

Posle remija Zenita i Malage u prvom meču 5. kola grupe C bilo je jasno da će Milan pobedom otići dalje. A u Briselu ga nije čekao lak meč.

Anderleht je bio bliži golu u prvom poluvremenu, propustili su dve sjajne šanse, a na startu drugog dela je usledila kazna. Ekipa Masimilijana Alegrija je došla do vođstva u 47. minutu preko fenomenalnog Stefana El Šaravija poznatijeg kao Faraon. De Šiljo je centrirao, a odbrana Anderlehta se izgubila i dopustila mu da primi loptu i zatrese mrežu.

A onda je usledio spektakularan gol Filipa Meksesa, koji je u Rivaldovom stilu na ivici šesnaesterca primio loptu grudima i makazicama dao gol! Sve u redu, ali ipak Mekses… Anderleht je ostao sa igračem manje kada je u 70. minutu Nujtink dobio crveni karton, ali su preko De Sutera smanjili na 1:2. Krenuli su i sa desetoricom napred ne bi li došli do izjednačenja, ali umesto toga sevnula je kontra i gol Pata za konačnih 3:1.

 

Milan je tako i pored kardinalnih igara ove sezone ipak prošao u osminufinala Lige šampiona, za razliku od Sitija…
TABELA: Malaga 11, Milan 8, Zenit 4, Anderleht 4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter