1
Košarka

Košarkaš postigao 138 poena! /VIDEO/

Objavljeno: 21.11.12 u 15:07

Džek Tejlor je ubacio neverovatnih 138 poena u pobedi njegove ekipe Grinel nad Fejt Baptist Bajbl sa 179:104 na meču treće NCAA divizije.

Prvo, neverovatan broj poena za jednu utakmicu (čak 283), a drugo da jedan igrač toliko puta pogodi koš je zaistan fascinirajući podatak.

Ovaj mladi košarkaš je šutirao iz igre 52/108, od čega mu je šut za tri poena bio 27/71.

„Imam utisak da mi je svaki šut prošao kroz obruč. Na mene je uticalo možda i loše izdanje za vikend i čini mi se da još nisam svestan svega“, izjavio je Tejlor nakon meča.

Ni Karmelo Entoni nije mogao da veruje da neko može toliko koševa da postigne na jednoj utakmici.

„Nikad nisam čuo za nešto slično. To je kao video igrica. Kako uopšte možete da šutnete 100 puta“, čudio se košarkaš Njujork Niksa.

Jedina dva puta kada su igrači NCAA lige postizali preko sto poena desila su se daleke 1954. godine kada je Bivo Frensis iz Rio Grandea postigao 113 poena protiv Hilsdejla i Frenk Selvi koji je ubacio 100 poena za Furman protiv Njuberija.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title KoÅ¡arkaÅ¡ postigao 138 poena! /VIDEO/ | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter