0
Auto Moto

Kartikejana boli uvo za Fetela

Objavljeno: 21.11.12 u 11:02

Narain Kartikejan je ustao u svoju odbranu posle Fetelove izjave da je on krivac što je Fetel bio drugi a ne prvi na trci u Ostinu.

Kartikejan kaže da je on samo vozio po instrukcijama direktora trke Čarlija Vitinga koji je dao instrukcije svima koji su sporiji da se sklone sa puta posle osme krivine.

“Smara me da slušam gluposti više“ izjavio je Kartikejan.

„Na brifingu koji smo imali Čarli je rekao da nismo dužni nikoga da propuštamo u prvom sektoru gde je bilo dosta krivina. Jednostavno i nije ni izvodljivo, jer bez obzira na dogovore, staza je van idealnih putanja  bila jako prljava i klizava. Čarli nam je rekao da bi trebalo da propuštamo brže vozače posle osme krivine, prve spore krivine posle poslednjeg sektora. Tako sam i uradio. Fetel je takođe bio prisutan na brifingu, možda nije slušao? On ovo radi prečesto i veoma je intenzivan i agresivan. Polako ali sigurno počinje da me nervira“

Kartikejan i Fetel su već imali manji incident na GP Malezije tokom ove godine kada je Fetel naleteo prednjim spojlerom na Kartikejanovu zadnju levu gumu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter