0
Košarka

Zaustavljen Memfis, Vašington i dalje bez pobede

Objavljeno: 20.11.12 u 10:10

Posle osam pobeda u nizu „Grizliji“ su zaustavljeni i to na domaćem terenu od strane Denvera. Ono što najviše iznenađuje je da su domaći potpuno izgubili kontrolu nad reketom pa ih je Denver razbio skokom, takođe je raspoložen za igru bio i Galinari sa 26 poena i postignutom ključnom trojkom za pobedu gostiju.

Od Vašingtona je počela da odustaje i domača publika, a kako i ne bi kad Vizardsi kući u prvoj četvrtini gube od Indijane sa 19 razlike(!!!). Do  pete pobede u sezoni Pejserse je vodio Dejvid Vest sa 30 poena (10/14 iz igre, sl. bacanja 10/10). Jan Veseli je igrao 20 minuta i dao 5 poena. Vizardsi imaju najgori start sezone u svojoj istoriji sa skorom od 0-9.

U najuzbudljivijem meču večeri Golden stejt je posle produžetka odneo pobedu iz Dalasa. Meč viner je bio Stiven Kari sa 31 poenom, od toga je čak 20 ubacio u poslednjem periodu i produžetku. Pokušao je da mu parira O – Džej Majo sa 27 poena i 11 poena u produžetku ali to nije bilo dovoljno.

Ni drugi tim iz Teksasa se nije usrećio, San Antonio je poražen od Klipersa koji nastavljaju sa odličnim partijama. Domaći Teksašani su ceo meč jurili malu prednost tima iz LA, ali je Kris Pol odigrao fantastičnu završnicu i pogodio Ol Star šut na 24 sekunde pre kraja, on je meč završio sa 19 poena i 8 asistencija.

Juta je zabeležila i četvrtu pobedu kao domaćin, savladan je Gordon Hejvord je ubacio 15, a Rendi Foj i Al Džeferson po 14 stim što je Džeferson imao i 16 skokova. Kada Harden nije u elementu ne ide ni Roketsima, on je sinoć igrao bolestan pa se to odrazilo na efikasnost ekipe koja nije postigla koš u prvih pet minuta druge četvrtine.

Rezultati:


Juta – Hjuston 102:91
Dalas – Golden Stejt 101:105 pr.
San Antonio – Klipersi 87:92
Memfis – Denver 92:97
Atlanta – Orlando 81:72
Vašington – Indijana 89:96
Šarlot – Milvoki 102:98

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter