0
Evropske lige

Mesi pokorio Moskvu

Objavljeno: 20.11.12 u 20:06
Odigran je prvi meč 5. kola u grupi G Lige šampiona i Barselona je overila vizu za osminufinala trijumfom u sred Moskve nad Spartakom od 3:0. Junak pobede je bio, ko bi drugi nego Lionel Mesi sa dva gola.
Barselona je povela u 16. minutu kada je Mesi zaustavljen, ali je lopta izbijena samo da Danija Alvesa koji odličnim udarcem matira Dikana. U 27. minut Katalonci su rešili ovaj meč – sjajna lopta za Inijestu čiji je udarac odbranjen, a pogađajte ko je tu da smesti loptu u mrežu – Mesi! A u 39. minutu tika-taka-tika-taka-tika-Pedo- Mesi i 3:0! Magično. Čak su se i navijači Spartaka obradovali… Bio je to 277 gol Mesija u dresu Barselone.
Barselona je stala u drugom poluvremenu, nije bilo potrebe da idu punim gasom do kraja. Katalonci sada imaju 12 bodova i obezbedili su plasman u osminufinala, a Spartak je ostao na samo tri boda i ne može da se kvalifikuje u narednu fazu takmičenja.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter