0
Evropske lige

Lil za ponos

Objavljeno: 20.11.12 u 20:10
U prvom meču grupe F 5. kola Lige šampiona Lil je došao do prve pobede ove sezone savladavši BATE Borisov i to u Belorusiji sa 2:0. Francuzima ovaj trijumf znači jedino u borbi za treće mesto, jer su odavno ispali iz kombinacija za osminufinala. A i uspeli su da se osvete Belorusima za poraz u Francuskoj.
Lil je poveo u 14. minutu pravo niotkuda, odbijena lopta je došla do Đibrila Sidibea koji je imao vremena da stane, razmisli i šutira i dovede svoj tim u vođstvo. Sve je rešeno u prvom poluvremenu na ovom meču, jer je u 31. minutu Dinje maestralno prošao po levoj strani i kao na tacni dao loptu za Sidibea koji postiže drugi pogodak.
Vredi istaći i da je strelac prvog gola Sidibe isključen u 71. minutu, ali BATE nije uspeo da postigne ni počasni gol. Marko Simić je meč posmatrao sa klupe.
BATE ostaje treći sa šest bodova i ako Valensija i Bajern večeras remiziraju, Belorusi nemaju ni teoretsku šansu da prođu. Lil sada ima tri boda i ako savladaju Valensiju u poslednjem kolu, a BATE izgubi u Minhenu mogu da prođu u Ligu Evrope.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter