0
Košarka

Bitna pobeda

Objavljeno: 20.11.12 u 12:44

U 9. kolu Partizan mt:s je odigrao veoma tešku utakmicu u glavnom gradu Slovenije. Crno-beli su vodili tokom većeg dela utakmice, ali su domaći igrači uspeli da uvedu meč u neizvesnu završnicu. Ipak, izabranici trenera Vujoševića su bili smireni u finišu i zasluženo slavili rezultatom 86:82 (21:19, 27:19, 16:25, 22:19).

Strateg crno belih je dao komentar na ovu utakmicu za klupski sajt.

„Veoma značajna pobeda. Sastale su se dve evroligaške ekipe. Obe u dobrom momentu posle pobeda u evoligaškom takmičenju. Znamo značaj svake pojedinačne utakmice u ABA ligi. Moram da kažem da smo prvo poluvreme sasvim kontrolisali utakmicu. Odbranili njihov šut za tri poena, izveli ih iz organizovane igre, kontrolisali skok i možda nismo primajući trojku u poslednjim sekundama materijalizovali rezultatski prednost koliko smo bolji bili u igri. U trećoj i četvrtoj četvrtini došlo je do izvesnog pada. Želja je bila prisutna i na jednoj i na drugoj strani.

Uzimajući u obzir i povredu Vestermana, mogu da kažem da su momci demonstrirali i želju i karakter i da su kada je bilo najvažnije pojačali odbranu, dobro skakali, odlično šutirali slobodna bacanja i na taj način se dobila ova veoma važna utakmica. Raduje i uključenje Gordića na pravi način i sigurno smo njegovim dolaskom na putu da rešimo taj problem igrača koji popunjava poziciju plejmejkera“, rekao je trener crno-belih.

Kada je u pitanju situacija sa Vestermanom strateg Partizana mt:s je rekao: „Sutra ćemo znati više, kao što se uvek posle tih povreda skočnog zgloba i zna, posle nekog određenog vremena“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter