0
Evroliga

Biće teško bez Vestermana

Objavljeno: 20.11.12 u 21:08

Crno beli će bez Vestermana gostovati Armejcima u Moskvi.

Francuski košarkaš se povredio sinoć na utakmici Jadranske lige protiv Olimpije na kojoj je Partizan u Ljubljani pobedio sa 86:82.
„U Moskvi je apsolutni favorit CSKA koji je izvršio određene promene igračkog kadra u odnosu na našs meč u Beogradu. To je ekipa koja igra dobru odbranu, veoma je precizna u postavljanju napada, a centri dobro trče kontre. Takođe će zavisiti umnogome od raspoloženja i igre Miloša Teodosića“, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali „Pionir“.

U prvom duelu Partizana i CSKA Moskovljani su slaviili u Pioniru tek posle produžetka.
„Pored umora i komplikovanih putovanja, našu situaciju dodatno otežava povreda Vestermana koji neće putovati u Moskvu. Radi se o povredi skočnog zgloba, koja nje tako teška, ali zahteva mirovanje. Daćemo sve od sebe, kao i uvek spremni smo da se borimo i biću zadovoljan ako momci pruže maksumim“, rekao je Vujošević.

U timu crno-belih neće biti ni beka Bogdana Bogdanovića kojem je takođe potrebno nekoliko dana da se oporavi od povrede. Strateg crno-belih pohvalio je i igru novog beka Nemanje Gordića.
„On je dao značajan doprinos jučerašjoj pobedi u Ljubljani, da nije bilo Gordića, teško bi dobili tu utakmicu“, zaključio je Vujošević.

Krilni centar Partizana Dru Gordon istakao je da će crno-beli probati da naprave iznenađenje u Moskvi
„Očekujem dobru utakmicu snažnog intenziteta i veliku borbu. Nadam se da možemo da izađemo kao pobednici, i važno je da se dobro spremimo za ono što nas čeka“, rekao je Vujošević.

Utakmica sedmog kola Evrolige između CSKA i Partizana igra se u Moskvi u četvrtak od 17 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter