0
Auto Moto

Kinezi zainteresovani za HRT

Objavljeno: 19.11.12 u 12:59

HRT je u problemima, kako finansijskim, tako i rezultatskim, obzirom da je postojala mogućnost da oba vozača ispadnu iz kvalifikacija. Pedro de la Rosa i Narain Kartikejan jednostavno nisu dovoljno brzi ali su trku nekako preživeli i zauzeli 21 i 22 mesto, pošto gore nije moglo. U nedelju, na dan trke, španski list „El periodico“ je objavio da su u toku pregovori između čelnika HRT i kineskih investitora.

„Pre svega, želim da se zahvalim svakom članu tima pojedinačno na pokazanom profesionalizmu tokom GP USA“ rekao je direktor tima i bivši vozač F1 Luis Perez Sala, koji je morao da demantuje da bolidi na sebi nose stare i istrošene delove opasne po bezbednost. „Uopšte nam nije bilo lako ali svi su odradili svoj posao maksimalno profesionalno i veoma sam ponosan na sve.

Posle nekoliko trka na kojima neki od naših automobila nisu završili trku, dobro je da su na ovoj trci oba naša vozača stigla na cilj. To je jako bitno kako bi se makar malo podigao moral svih u timu pred kraj sezone.“

HRT je ušao u F1 u 2010. godine u šampionat sa vlasnikom Hozeom Ramonom Karabanteom, a trenutni vlasnik je Tezan Kapital, koji je u vlasništvu španske Banco Popular…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter