0
Ostali sportovi

Devojke, zovite da pevam

Objavljeno: 19.11.12 u 15:10

Kao znak dobre volje, on je pomerio svoj koncert u Komkank areni, da bi ovo takmičenje moglo da se održi u najvećoj beogradskoj dvorani.

„Zadovoljstvo mi je da podržim ovako bitno takmičenje, i nadam se da će devojke postići veliki uspeh. Voleo bih da me pozovu i da zajedno proslavimo pobede“, rekao je Miroslav Ilić.

Selektor Saša Bošković, poručuje da je primarni cilj ove generacije plasman u drugi krug takmičenja, a sve preko toga je veliki uspeh.

„Ove godine smo neplanirano postali domaćini Evropskog prvenstva, pa nam je cilj da za početak uđemo u drugi krug takmičenja. Bitno je da su sve devojke zdrave, i da prođemo kroz kvalitetne pripreme u Aranđelovcu“, kaže Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije.

Na spisku selektora Boškovića našle su se Andrea Lekić, Katarina Tomašević, Jovan Risović, Kristina Georgijev, Svetlana Ognjenović, Jelena Nišavić, Jovana Bartošić, Katarina Krpež, Ivana Milošević, Slađana Pop-Lazić, Sanja Rajović, Marija Lojpur, Sanja Damnjanović, Biljana Filipović, Jelena Erić, Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Marina Dmitrović i Jelena Popović.

Pored Beograda, gradovi domaćini ovog Evropskog prvenstva će biti Niš, Novi Sad i Vršac.
https://youtu.be/ZNZPg04PYeg

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter