0
Tenis

Magično veče u Riju

Objavljeno: 18.11.12 u 08:31

Novak Đoković i Gustavo Kuerten priredili su pravu zabavu gledaocima u Marakazinjo areni u Riju de Ženeiru.

Pred oko 10.000 fanova, Kuerten je pobedio Novaka u egzibicionom meču sa 7:6 (9), 7:5. Iako je rezultat bio u drugom planu gledaoci su uživali u majstorijama sadašnjeg i bivšeg broja 1.

Nakon meča Novak je zajedno sa Gugom raširio transparent podrške svom ocu Srđanu, na kome je pisalo „Tata, želimo ti brz oporavak iz Brazila“.

Guga je legenda ovog sporta. On je jedan od najharizmatičnijih tenisera ikada, a večeras je to još jednom dokazao”, izjavio je nakon meča najbolji teniser sveta.

Đoković je u jednom trentku stavio periku i imitirao popularnog „Gugu“, pa smo imali priliku da gledamo borbu između Gustava Kuertena i… Gustava Kuertena.

Srpski teniser je na kraju spektakla odigrao sambu sa brazilskim plesačicama, a vrhunac posete biće prijateljski fudbalski meč na kome će učestvovati legende svetskog fudbala Bebeto, Kafu i Ziko, kao i proslavljeni srpski internacionalac u toj zemlji Dejan Rambo Petković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter