0
Fudbal

Interu samo bod, ubedljiva Fiorentina

Objavljeno: 18.11.12 u 17:20

Inter nije uspeo da iskoristi remi Juventusa i dođe na -2 posle 12. kola Serije A. Neroazuri su dočekali Kaljari i poveli već u 11. minutu golom Rodriga Palasija, ali su onda stali i čekali kontru. Nekoliko puta je sjajno intervenisao Handanović, a usledilo je izjednačenje u samom finišu prvog poluvremena kada je mrežu Intera zatresao Sau.

Inter je počeo da napada u drugom poluvremenu, a neverovatnu šansu je promašio Milito koji je sa tri metra prebacio čitav gol. Usledila je kazna, Sau postiže još jedan pogodak i Kaljari vodi. Inter je nastavio sa napadima, a ulaskom Kutinja i Alvareza krenuli su u totalnu ofanzivu. Izjednačili su autogolom Astorija posle centaršuta Alvareza, a zatim su se ispromašivali do kraja meča… Neverovatno je da iz šest šansi nisu uspeli da daju još jedan gol, a pritom je Stramaćoni isključen, a sudija Đakomeli je pogrešio kada nije dosudio slobodan udarac na ivici šesnaesterca kada je oboren Ranokija. Inter ostaje na -4 u odnosu na Juventus.

Fiorentina je bez problema savladala Atalantu sa 4:1 na Artemio Frankiju. Dva gola je dao Alberto Akvilani, a po jednom su se upisali Toni i Rodrigez, dok je počasni gol za tim iz Bergama postigao Bonaventura.

Bolonja je savladala Palermo sa 3:0 u meču u kom je viđeno četiri crvena kartona – Taide u Bolonji, a Ujkani, Bareto i Labrin u Palermu. Golove za Bolonju dali su Đilardino, Gabijandini (penal) i Dijamanti (penal).

Serhio Almiron je sa dva gola doneo pobedu Kataniji nad Kjevom od 2:1, a gol za leteće magarce je u 90. minutu dao Andreoli. Sijena je golom Valijanija savladala Peskaru, a Udineze i Parma su remizirali 2:2. Dva puta je vodio Udineze golovima Di Natalea i Pereire, ali su mlekadžije preko u 89. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter