1
Domaći fudbal

U iščekivanju derbija

Objavljeno: 17.11.12 u 11:54

Za sve one koji žele da im derbi Crvena zvezda – Partizan izgleda na evropskom nivou, toplo preporučujem da pre toga posete neku od šest utakmica 13. kola Jelen Superlige. Vidite malo onu muku od fudbala, pa onda bacite pogled na sliku s Marakane (ili još bolje odete tamo), pa kažete sebi:

„Čekaj, pa ovaj Mikić i nije tako loš“ ili nešto u fazonu:

„Vidi ga ovaj Marko Šćepović, kako se samo bori!“

Recimo da bi zanimljivo moglo da bude u Nišu, gde gostuje Voša, a Smederevo koje posle prve prvenstvene pobede dočeekuje OFK Beograd, koji je prošle nedelje Zvezdu gurnuo u ponor.

Ako vas i to inteeresuje, spomenuću da Radnički iz Kragujevca igra sutra, kada na svom terenu dočekuje Slobodu iz Užica.

JSL, 13. kolo

Rad – Hajduk  13,00

Novi Pazar – Javor       13,00

Radnički Niš – Vojvodina       13,00

Crvena zvezda – Partizan        19,00

Smederevo – OFK Beograd    13,00

Spartak ZV – Jagodina            13,00

BSK – Donji Srem       13,00

Nedelja

Radnički 1923 – Sloboda Point           13,00

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title U iščekivanju derbija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter