0
Evropske lige

Inter hteo Veratija

Objavljeno: 17.11.12 u 11:08

Marko Verati je letos bio na meti mnogih klubova, među kojima su i italijanski velikani Juventus i Inter, ali je na kraju iz Peskare otišao u PSŽ kod Karla Anćelotija. Jedan od direktora Intera Pjero Ausilio priznao je da su pokušali da dovedu ovog 20-godišnjeg vezistu.

„Bili smo jako zainteresovani za Veratija, ali smo u julu potrošili dosta novca na Guarina, koji je takođe zalog za budućnost. Nismo mogli da se posle takmičimo za PSŽ-om. Ali ba me zanima kako to da mi uvek završimo skuting i onda se oni pojave i uzmu igrača? Šalim se, naravno. Leonardo radi sjajan posao.

Verati se odlično razvija i već je jedan od najboljih. Ključni momenat za njega je bio kada ga je u Peskari Zeman prebacio sa ofanzivnog veznog na mesto prvog čoveka ispred odbrane. Baš kao što je bio slučaj sa Pirlom, samo što je Verati još ranije prebačen. Nadam se da će i igrati kao Pirlo.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter