0
Fudbal

Faraon čuva Milan

Objavljeno: 17.11.12 u 22:52

 

Odigran je i drugi derbi meč 13. kola Serije A i još jednom nije bilo pobednika kao ni na meču Juventus – Lacio. Samo što je za razliku od meča u Torinu gde nije bilo golova, ovde viđeno četiri pogotka – 2:2.

Napoli je jako brzo došao do velikih 2:0 i očekivalo se da će četa Valtera Macarija doći do tri boda. Abijati je bio očajan i posle dve njegove greškje mrežu rosonera zatresli su Inler u 5. i Insinje u 30. minutu. Lorenco Insinje je mogao da donese i veću prednost Napolitancima, ali se zezao u situaciji jedan na jedan i pokušao bespotrebno da asistira Kavaniju… To je, ispostaviće se, presudilo na ovom meču. Milan se vratio do poluvremena spektakularnim golom El Šaravija, udarac iz prve sa ivice kaznenog prostora pod prečku u suprotan ugao.

A Milan je bio bolji u nastavku i zasluženo došao do boda – u 83. minutu genijalna asistencija Robinja koji je spojio sa golom, koga drugog nego El Šaravija i 2:2 i muk na tribinama.

Mogao je Napoli da se približi Juventusu, ali ih je Faraon u tome sprečio. El Šaravi je verovatno opet spasio posao Alegriju, a Milan i dalje stoji loše na tabeli – sada su deseti sa 15 bodova, a Napoli je treći sa 27.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter