0
Domaći fudbal

E ovo je Zvezda

Objavljeno: 17.11.12 u 23:24

Dok su se igrači Partizana tuširali hladnom vodom, vikali jedan na drugog, sedeli ćutke ili kozna šta radii, samo dvadesetak metara dalje fudbaleri Zvezde su slavili. Zasluženu pobedu u derbiju i podatak da su jedina generacija kojoj je pošlo za rukom da prestigne vođstvo večitog rivala na poluvremenu.

– Drago mi je što sam baš ja odlučio pobednika, što je svojevrsna osveta za onaj poništeni gol u Kupu kad je Partizan slavio 3:2 pre nekoliko godina, a voleo bih da mi se vrati i tako što ćemo ove godine biti šampioni.

Dobro smo odigrali drugo polureme, prestigli vođstvo rivala i zasluženo slavili – kaže kapiten Zvezde Nenad Milijaš.

Milan Jovanović umalo je bio tragičar meča, ali je na kraju za njega sve ispalo dobro.

– Prilikom prvog gola Partizana delim kolektivnu odgovornost s ekipom, a kod drugog gola sam direktni krivac, jer sam zatresao sopstvenu mrežu.

Saigrači mi nisu zamerili, skupili smo snage i nastavili dalje. Iako sam u jednom momentu sve srušio, nismo smeli da tugujemo i upadamo u letargiju, nego smo nastvaili da igramo i ostvarili značajan trijumf – rekao je Jovanović.

Strelac drugog gola za Crvenu zvezdu kaže da se na ovoj utakmici ispunio njegov životni san.

– Celog života sam sanjaoda postignem gol na derbiju, to sam na kraju uspeo, a moj tim je pobedio.Molio sam Boga da me pogleda, on je uslišio moje mlitv i pogledao me večeras – rekao je Milivojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter