in ,

Crno-beli ne znaju šta ih je snašlo

 

Sat vremena posle tekme nisu izašli iz svlačionice. Možda preterujem, ali verujte da su minuti odlučivali da se napuni sat. Pognute glave nagrnuli su ka autobusu i svi ponavljali istu priču, kako ne znaju šta im se desilo u drugom poluvremenu.

Možda je bolje reći skoro svi, jer Lazar Marković nije hteo da priča s medijima. Tako malo, dečko poleteo, pa mu se neće.

– Imali smo dobar rezultat, a onda neočekivano stali u nastavku i dopustili Zvezdi da nas prestigne. Znali smo kako jedino mogu da nas ugroze i opet im dozvoli da to učine. Zaista ne znam šta je razlog tome. Pred nama su još dve utakmice i treba da se okrenemo njima – rekao je Aleksandar Lazevski.

Kapiten Saša Ilić je istakao da samo čeka da se završi jesenji deo šampionata i da se ekipa malo smiri.

– Razvoj utakmice nije ukazivao da će se ovako završiti, ali eto na kraju smo nesrećno poraženi. Na poluvremenun smo imali rezultat u našu korist, koji nismo planirali da branimo u nastavku, a onda smo neobjašnjivo stali.

Međutim, i dalje imamo pet bodova prednosti i trudićemo se da je sačuvamo u preostala dva kola jesenjeg dela šampionata, a onda ćemo videti šta posle – rekao je Ilić.

Prvi gol za aktuelnog šampiona postigao je mladi Aleksandar Mitrović, koji posle utakmice nije krio razočaraje.

– Počelo je sve idealno za mene, postigao sam gol, a onda se ovako završi. U prvom poluvremenu smo dominirali, imali igru i rezultat, ali zaista ne znam kako i zašto smo stali u nastavku. Rival nam je iz četiri šuta dao tri gola, ali i to je fudbal. Šta da se radi – rekao je Mitrović.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Faraon čuva Milan

Golovi sa derbija