0
Domaći fudbal

Crno-beli ne znaju šta ih je snašlo

Objavljeno: 17.11.12 u 23:11

 

Sat vremena posle tekme nisu izašli iz svlačionice. Možda preterujem, ali verujte da su minuti odlučivali da se napuni sat. Pognute glave nagrnuli su ka autobusu i svi ponavljali istu priču, kako ne znaju šta im se desilo u drugom poluvremenu.

Možda je bolje reći skoro svi, jer Lazar Marković nije hteo da priča s medijima. Tako malo, dečko poleteo, pa mu se neće.

– Imali smo dobar rezultat, a onda neočekivano stali u nastavku i dopustili Zvezdi da nas prestigne. Znali smo kako jedino mogu da nas ugroze i opet im dozvoli da to učine. Zaista ne znam šta je razlog tome. Pred nama su još dve utakmice i treba da se okrenemo njima – rekao je Aleksandar Lazevski.

Kapiten Saša Ilić je istakao da samo čeka da se završi jesenji deo šampionata i da se ekipa malo smiri.

– Razvoj utakmice nije ukazivao da će se ovako završiti, ali eto na kraju smo nesrećno poraženi. Na poluvremenun smo imali rezultat u našu korist, koji nismo planirali da branimo u nastavku, a onda smo neobjašnjivo stali.

Međutim, i dalje imamo pet bodova prednosti i trudićemo se da je sačuvamo u preostala dva kola jesenjeg dela šampionata, a onda ćemo videti šta posle – rekao je Ilić.

Prvi gol za aktuelnog šampiona postigao je mladi Aleksandar Mitrović, koji posle utakmice nije krio razočaraje.

– Počelo je sve idealno za mene, postigao sam gol, a onda se ovako završi. U prvom poluvremenu smo dominirali, imali igru i rezultat, ali zaista ne znam kako i zašto smo stali u nastavku. Rival nam je iz četiri šuta dao tri gola, ali i to je fudbal. Šta da se radi – rekao je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter