0
Auto Moto

Alonso se još nije uzbudio

Objavljeno: 17.11.12 u 12:43

Španac ionako očekuje da Fetel i Veber budu u prvom redu na startu, ali misli da to nije smrtna presuda njegovoj borbi za titulu. Red Bul je pokazao na prva dva treninga da su brži od ostalih, ali Alonso veruje da je tim Ferarija koji je tokom trke uvek na zadatku u stanju da se bori sa njihovom brzinom. „Nije to nikakvo iznenađenje za nas. Oni su već neko vreme najbrži i imaju najbrži paket.

Uobičajeno je da budu najbrži na treningu, u kvalifikacijama, i ako sve prođe dobro po njih, i u trci. Ali, u trci ne ide baš sve uvek onako kako bi želeli, i sigurno je da imaju veliki pritisak od nas. Ako nam se ukaže bilo kakva prilika, iskoristićemo je. Borićemo se u svakom krugu što radimo iz trke u trku.

Oni su veoma brzi i izuzetno su snažan tim, ali mi verujemo u naš automobil i iskoristićemo sve dobre strane. Jedino što mi je važno je da nađem način da u naredne dve trke osvojim 11 poena više od Fetela i još uvek sam ubeđen da to mogu da izvedem“

Alonso je zadovoljan i promenama koje je tim napravio na bolidu što uključuje novi difuzor i neke male izmene na spojlerima i kaže da je srećan što vrše posao: „Poboljšanja koja smo napravili izgleda da rade. Još uvek analiziramo podatke od juče ali prve impresije su dobre, tako da sam zadovoljan. Na svakoj trci predstavimo ponešto, ali i drugi rade isto to, tako da se razlike manje više održavaju.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter