0
Domaći fudbal

Vreme za slatku osvetu

Objavljeno: 16.11.12 u 15:51

Derbi je srpska svetinja, a ukoliko u toj utakmici niste ostvarili pobedu, onda kao da niste ni igrali. To kažu svi bivši igrači i treneri Partizana i Crvene zvezde, a kaže i aktuelni šef stručnog štaba crno-belih Vladimir Vermezović.

On do sada nije uspeo u toj misiji i veruje da će mu to sutra poći za redom.

„Nikada nisam pobedio u derbiju kao trener, ostvario sam nekoliko remija, jedan od njih nam je svojevremeno čak doneo i šampionsku titulu, ali to niko ne pamti. U sećanju ostaju samo pobede.

Uz to, Zvezda nas je ove godine tri puta pobedila u derbijima i došlo je vreme za slatku osvetu. Voleo bih da nastavimo seriju koju smo imali do prošle sezone kada smo u nekoliko navrata uzastopno pobeđivali.

Što se tima tiče, vrlo dobro znam ko će da igra, ali ne bih otrkivao imena. Reći ću samo da Kamara i Zabija neće biti u kombinaciji za tim, a smatram da će Saša Ilić biti naša prevaga na terenu.

U derbiju trenutna forma i stanje na tabeli ne znače mnogo, mada smatram da smo mi u blagoj prednosti“, kaže trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter