1
Boks

Uhapšeni srpski bokseri

Objavljeno: 16.11.12 u 18:56

Srpski bokseri,koji trenutno borave u Atini, Nikola i Stefan Stevanović i Petar Bajić, uhapšeni su pod sumnjom da su učestvovali u oružanoj pljački.

 
„To se sve desilo pre petnaestak dana, ali mi se Džoni tek danas javio, jer je sledeće nedelje trebalo da počnemo sa treninzima. Danas je dobio priliku da mi se javi i ispričao je za šta ga sumnjiče“, izjavio je za Betu njihov trener Ljubiša Ignjatović.

 
„Iskoristio je da pita za roditelje, za devojku…Ne mogu ništa da komentarišem. Nemam komentar dok se ne čujemo u nedelju i ne saznam više, dok mi ne kaže da li je to uradio ili nije“, dodao je Ignjatović.,

 
Ovi bokseri su članovi kampa Čip. Nikola Stevanović je internacionalni šampion u polusrednjoj kategoriji IBF verzije, dok je njegov brat Stefan bokser velter kategorije. Bajić nastupa u kruzer kategoriji.

 
Ukoliko se dokaže njihova krivica, osim što će baciti ljagu na svoje ime, srpski bokseri će obrukati i svoju zemlju.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title UhapÅ¡eni srpski bokseri | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter