0
Domaći fudbal

Opet bih sve isto

Objavljeno: 16.11.12 u 13:29

Ima jedna pesma pod nazivom “Doktor za rokenrol” u kojem postoje stihovi: “Kad mog’o bih opet, ja isto bih sve”.

Aleksandar Stanojević nije doktor za rokenrol, ali je doktor za trenerski posao i njegov odlazak iz Partizana podigao je mnogo prašine. Znate to sigurno, sukob s predsednikom Draganom Đurićem, podrška sportskom direktoru Mladenu Krstajiću, pa onda demonstracije navijača zbog njegovog odlaska i tako dalje, i tako dalje…

Stanoje je otišao u Kinu, tamo napravio čudo s Dalijenom, a u Kini će i da ostane. Verovatno u Pekingu.

S ove vremenske distance od preko 10 meseci Stanoje je odlučio da kaže nešto na temu svog odlaska iz Humske i poručio da bi ponovo uradio sve isto.

„Da se odmah razumemo, Dalijen je posao, a Partizan je emocija. Voleo bih da se jedna dan vratim u Partizan, to će se sigurno i desiti, ali neće u skorije vreme.

Želeo sam s Partizanom da ostvarim nešto veliko, postavi određeni sistem rada, a onda odem u inostranstvo, ali eto nisam uspeo u tome.

Umesto mene je došao Avram Grant, koji je doveden kao marketinški potez, da bi uprava ispunila želju da njegovim imenom zatvori ceo ‘slučaj’. Nije ih interesovala ni prošlost ni budućnost, već samo taj trenutak. Tako je uvek bilo i zato se u biti nisam nikad slagao sa načinom funkcionisanja kluba.

Ne želim ništa ružno da kažem o klubu, ali se ne kajem i tvrdim da bih opet uradio sve isto“, rekao je Stanojević u intervjuu “Večernjim novostima”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter