0
Ostali sportovi

Čuda su moguća

Objavljeno: 16.11.12 u 19:20

U nedelju u okviru petog kola A grupe Lge šampiona rukometaši Partizana dočekuju francuski Monpelje. Trener crno belih Aleksandar Brković veruje da njegov tim može da napravi dobar rezultat.

„Atmosfera u ekipi je dobra. Svi smo raspoloženi i zdravi i orni čekamo duel. Verujemo u čuda i dobar rezultat protiv Monpeljea“, izjavio je Brković.

Francuzi ne postižu rezultate u Ligi šampiona koji se od njih očekuju. Nalaze se na poslednjem mestu sa samo jednim bodom.

„Pozicija Monpeljea na tebeli ne daje realnu sliku o jačini te ekipe. Dovoljno je reći da im igra Nikola Karabatić i time prestaje svaka priča o slabom Monpeljeu. Oni su vrlo jaka ekipa i igrači su im nosioci u svojim reprezentacijama“, oprezan je trener crno belih, a potom dodaje:

„Nadam se da ćemo posle ove utakmice ostati ispred njih. Imamo šansu za dobar rezultata, a i oni neće igrati pod pritiskom jer su to igrači koji su osvajali olimpijske medalje. Odigraćemo borbeno i čvrsto“.

Srednji bek Partizana Savo Mešter veruje da će ekipa ostvariti pozitivan rezultat.

„Svi znamo kakva je to ekipa, ali bez obzira na sve, verujemo da ćemo prikazati dobru igru i ostvariti pozitivan rezultat. Imamo malo više iskustva i više nismo oduševljeni što igramo protiv vrhunskih igrača“, rekao je Mešter.

Meč sa Monpeljeom je zakazan za nedelju 18. novembar od 17 časova u niškoj hali Čair. Ulaz je besplatan, ali će navijači Partizana morati da podignu karte na blagajni hale Čair.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter