0
Evrokup

Imali smo sreće

Objavljeno: 15.11.12 u 13:00

Zvezda je juče pobedila kahu ali su košarkaši uspeli da pokidaju živce svojim navijačima. Zvezda je napravila veliki preokret pred kraj poluvremena ali je u poslednjoj četvrtini došlo do neverovatnog pada u igri. Zvezda je u poslednjoj četvrtini primila čak 38 koševa.

 

“Pobedili smo, to je najbitnije. Ali, dobili smo priliku da naučimo lekciju koja bi trebalo da nam pomogne u nastavku sezone, bez obzira o kom takmičenju se radi. Ne postoji dobijena utakmica dok ne istekne vreme. Dok se to ne dogodi, mora da se poštuje svaki element igre. Mi ovoga puta ceh nismo platili porazom, ali nadam se da će nam ovo biti dobar nauk”, rekao je Vukoičić.

 

Vukoičić je prokomentarisao i čudan tok meča.

 

“Nismo dobro počeli, verovatno je bilo i malog pražnjenja posle ‘večitog derbija’. Uz to, iza nas je bio dugačak i veoma naporan put. To se sve odrazilo na energiju u odbrani. Najbolji pokazatelj je da smo za osam minuta napravili samo jednu ličnu grešku, dok smo prvi period završili sa tri faula. Nismo imali dobru koncentraciju, birali smo uvek težu opciju. Možda smo imali i sreće da Kahasol nije odigrao bolje i odlepio se. Vratili smo u finišu prvog poluvremena i to kroz odbranu. Dobili smo na samopouzdanju i sve do finiša igrali korektno”, naglasio je Vukoičić.

 

U narednom kolu Evrokupa, sledeće srede, Zvezda dočekuje italijanski Sasari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter