0
Auto Moto

Perez puca visoko

Objavljeno: 14.11.12 u 16:03

Serhio Perez će pokušati naredne sezone da napadne titulu sa timom Vilijamsa. Meksikanac koji će u 2013. voziti svoju treću sezonu u F1 a do sada je u dve sezone uspeo da se popne na podijum tri puta sa timom Zaubera.

 

Perez je prešao u Meklaren posle odluke Luisa Hamiltona da napusti ovaj tim i ode u Mercedes, a od trenutka kada je potpisao ugovor sa novim timom, za svoj sadašnji tim nije osvajao bodove.

 

„Moj cilj je da osvojim titulu i postanem šampion. Za to mi treba podrška, i potrebno je da počnem da pobeđujem. Znam da će biti veoma teško, ali to je izazov koji sam tražio.“

 
O prelasku Hamiltona u Mercedes, Perez je dodao: “Svakako, ostala je velika praznina koju treba kvalitetno popuniti. Na njega gledam kao jednog od najboljih i sigurno najbržih. Biće teško ostvariti sve ono što je on ostvario.“

 
Dženson Baton će biti pored Pereza u timu, u svojoj četvrtoj sezoni u Meklarenu u koji je prešao iz tima Rosa Brona u kome je 2009.te osvojio titulu šampiona sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter