0
Domaći fudbal

Ne strahujemo od Partizana

Objavljeno: 14.11.12 u 14:26

Posle 8 godina koliko je bio odsutan sa Marakane, Dragan Džajić je ponovo u klubu sa kojim je postigao najveće uspehe u istoriji srpskog klupskog fudbala. Ovoga puta Džaja će biti na funkciji predsednika radne grupe koja je juče uveče formirana.

„Bukvalno sam došao na nagovor gospodina Vučića posle četiri sata razgovora, jer kao veliki zvezdaš imam ogromnu želju da pomognem klubu. Hoću da naglasim da sam tu samo do kraja jesenje polusezone, a o svemu ostalom možemo da razgovaramo kasnije“, rekao je Džajić u intervjuu za Blic.

Odmah pošto je potvrđeno njegov povratak u klub krenule su špekulacije oko toga da li će se kandidovati za predsednika kluba po završetku mandata radne grupe.

„Da li ću biti kandidat za predsednika ili ne, nije vreme da o tome govorim jer smo se i sada sakupili kao radna grupa da stabilizujemo klub. Sve što će se potom događati u ovom trenutku nije u prvom planu trenutno“, dodao je Džajić.

Džajić je takođe objasnio da još nije odlučeno ko će voditi predstojeći zimski prelazni rook.

„U ovom trenutku ne mogu reći da li ćemo to raditi kao radna grupa i ne želim da u to sada ulazim. U ovoj grupi smo svi jednaki i nećemo o tome još razgovarati“, rekao je Džajić.

Zvezda je u nezgodnoj situaciji zbog bodovonog zaostatka za Partizanom koji ovog vikenda dolazi na Marakanu, ali Džajić veruje da će se ekipapokazati u pravom svetlu.

„Nema razloga da na bilo koji način strahujemo od Partizana, reč je o velikoj utakmici i verujem u pobedu, da momci imaju snage da se pokažu u pravom svetlu. Neću se mešati u rad trenera Jankovića, imao sam razgovor sa njim kako bi mi izneo neka svoja zapažanja, a sa igračima ću održati sastanak na kome ću im preneti podršku nas iz radne grupe“, zaključio je Džajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter