0
Fudbal

Ibrakadabra

Objavljeno: 14.11.12 u 22:37

Zlatan Ibrahimović je dobio nagradu za najboljeg švedskog fudbalera za 2012. godinu, a rešio je da se oduži fudbaslkom savezu sa četiri gola protiv Engleske! Neverovatni Ibrakadabra je otvorio seriju u 20. minutu, ali su Englezi do kraja poluvremena preokrenuli golovima Velberka i Kolkera. A u drugom poluvremenu šou Ibre i tri komada – 78, 84. i 90. minut! Ko zna zna, ko ne zna nikad neće ni da nauči… Majstor fudbala je Zlatan Ibrahimović.

U derbiju večeri kada su prijateljski susreti u pitanju sastali su se Holandija i Nemačka u Amsterdamu i odigrali potpuno iznenađujuće bez golova. Igrali su u jakim sastavima i panceri i lale, pa čudi da golova nije bilo.

Norvežani su sa 2:0 savladali Mađarsku, a golove su postigli Nilsen i Abdelaue. Obala Slonovače je sa 3:0 slavila protiv Austrije. Didije Ja Konan je doveo slonove u vođstvo, a Didije Drogba je povisio na 2:0. Konačan rezultat postavio je „novi Drogba“ Lasana Traore.

Portugal je opet razočarao svoje fanove odigravši 2:2 sa selekcijom Gabona. Afrička selekcija je povela pogotkom Madinde, ali su Portugalci preokrenuli preko Picija i Almeide (Ronalda nije bilo u timu). Zanimljivo da su Madinda i Pici postigli golove sa bele tačke, a da je u 69. minutu dosuđen i treći penal na meču i to za Gabon, koji je iskoristio Poko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter