1
Košarka

„Dobro će nam doći pomoć države“

Objavljeno: 14.11.12 u 13:51

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pozdravio je odluku države da pomogne Crvenoj zvezdi i Partizanu u teškim trenucima.

„Sport je značajan segment drustva i država mora da brine o njemu. Košarkaski klub Partizan je rezultatima u prethodnih godina zaradio nešto i pozdravljam što je naš trud prepoznat. Ne očekujem da dobijemo pomoć koju će dobiti fudbalski klubovi, ali nadam se da će nam ona omogućiti da ovaj tim normalno funkcioniše i ostane na okupu nekoliko godina. To nije samo interes navijača Partizana već i cele Srbije“, izjavio je Vujošević.

Potpredsednik vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić je na konfernciji za novinare FK Crvena zvezda izjavio da će država učiniti sve da pomogne Zvezdi i Partizanu da prebrode tešku finansijsku situaciju. Država će pomoći tako što će uvesti sistem kontrole i reprogramiranje dugovanja.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title & on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter