0
Domaći fudbal

Stojke izgore

Objavljeno: 13.11.12 u 22:18

Vladimir Stojković koji trenutno prolazi kroz terapije kako bi što pre oporavio povređeno rame već je propustio nekoliko važnih utakmica koje su crno – beli odigrali, međutim on priznaje da će mu izostanak iz večitog derbija pasti najteže.

“Teško je gledati takve utakmice sa strane i razmišljati da li si mogao da pomogneš. Što više razmišljaš u tom pravcu sve ti je teže i zato sam se trudio koliko god je to bilo moguće da se ne opterećujem. Moram da priznam da mi najteže pada što u subotu neću moći da branim u derbiju”  rekao je Stojković, a potom slikovito objasnio kakav je to osećaj.

“Razmišljao sam da na sopstveni rizik uđem ranije u trenažni proces i budem spreman za derbi. Ipak, da je „gušće“ možda bi tako i bilo, ovako nema potrebe da rizikujem. „Gorim“ što nisam u mogućnosti da budem akter derbija.” objasnio je Stojković za Večernje novosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter