1
Evropske lige

Falkao u Čelsiju od januara

Objavljeno: 13.11.12 u 19:29

Od leta se polemiše o mogućem transferu „Tigra“ u redove plavaca a izgleda da će se u januaru to i desiti.

Kako javljaju ostrvski mediji Čelsi je spreman da plati 60 miliona evra za fantastičnog napadača Atletika, Radamela Falkaa. Ceo dogovor je bio vrlo kompleksan zbog učešća i treće strane u vlasništvu Falkaovog ugovora-svetski poznatog menadžera Žorgea Mendeša.

Dogovor je konačno postignut između sve tri strane a očekuje se da će Falkao lako prihvatiti platu i ostale personalne uslove koju je ponudio londonski klub.

Falkao je postigao čak 49 golova na 59 mečeva od kako je došao u Atletiko iz Porta avgusta 2011. godine a u ovoj sezoni u primeri su samo Ronaldo i Mesi bolji strelci od njega. Takođe je Falkao ojadio Čelsi u Superkupu Evrope kada je postigao het trik za pobedu svog tima od 4:1.

Od kada je došau u Evropu Falkao je postigao 121 gol na 147 mečeva.

Ovo je treći pokušaj Čelsija da džinovskim transferom dovedu napadača svetske klase koji će rešetati mreže i u dresu plavaca. Ranija dva pokušaja sa Ševčenkom i Toresom su u najmanju ruku bili neuspešni.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Falkao u ÄŒelsiju od januara | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter