0
Domaći fudbal

Džajić i Vučić na Marakani!

Objavljeno: 13.11.12 u 23:09

Dragan Džajić i Aleksandar Vučić očekuje se da se obrate novinarima na stadionu Crvene zvezde. Pretpostavlja se da će biti objavljenji planovi oko stabilizacije kluba posle ostavke Vladana Lukića.

00:25 Aleksandar Vučić potvrdio je da će biti formirana radna grupa na čelu sa Dragan Džajićem. „U skladu sa teškom situacijom u kojoj se Zvezda nalazi, razgovarao sam sa aktuelnim rukovodstvom i legendama kluba, sa svim strukturama Zvezde. Razgovori su bili dugi i postignut je dogovor da država pomogne Zvezdi i Partizanu. Večeras je postignut dogovor Zvezdaša da se formira radna grupa do izbora novog predsednika, na čelu sa Draganom Džajićem. Njega sam lično molio i zahvalan sam mu, jer mu to nije najpotrebnije u ovom trenutku. Tu će biti i više menadžera i ljudi koji će pomoći.“

00:18 Dragan Džajić (predsednik), Nebojša Čović, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Ivica Tončev, Zoran Stojadinović, Miodrag Lemajić, Slaviša Kokez i Predrag Ćulibrk, trebalo bi da bude sastav radne grupe. Za sportskog direktora trebalo bi da bude postavljen Zoran Stojadinović.

00:09 Nezvanično se saznaje da će biti formirana radna grupa od verovatno devet članova, a da će Džajić biti predsednik grupe.

00:02 Prema poslednjim informacijama koje stižu sa Marakane vanredna konferencija za novinare kasni sa početkom. U razgovorima učestvuju Džajić, Vučić, Pantović i Antić.

23:41 U sali za novinare prisutni su Zoran Stojadinović i Aleksandar Janković, a očekuje se da se novinarima obrati Dragan Džajić.

23:22 Konferencija još nije počela, novinari su ispred stadiona, i dalje im nije dopušteno da uđu u klupske prostorije, sastanak Vučić, Džajić, Antić i dalje traje…

Uskoro opširnije….

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter