0
Fudbal

60 miliona u buli

Objavljeno: 13.11.12 u 22:37

„Mislim da će država preduzeti ono što država može da preduzme. Videćemo šta može da se uradi kako bi pomogli klubu koji je dužan preko 60 miliona evra. Večeras ćemo imati sastanak o Zvezdi, jer se radi velikom problemu za sve nas u državi“, kazao je Aleksandar Vučić televiziji Pink.

 

„I Zvezda i Partizan duguju mnogo za porez – tu mislim i na fudbalske i košarkaške klubove. Moramo da napravimo reprogram tih poreskih dugova“ rekao je ranije danas Vučić je novinarima u Nišu.

Mesecima se špekulisalo o stvarnom dugu Zvezde i kada je pomenuta cifra od 60 miliona izašla na videlo, iz tabore Zvezde su pretili tužbama i govorili o namernoj destabilizaciji kluba.

O dugovima FK Partizana, KK Partizana i KK Crvene Zvezde Beograd se za sada ni šta ne zna, pa čak ni otprilike koliko bi oni mogli da iznose. Sudeći po skorojim izjavama Vermezovića i svakodnevnom pominjanju budžeta od strane Duleta Vujoševića, nije teško zaključiti ni da večitom rivalu ne cvetaju ruže. A šta se dešava sa KK Crvena Zvezda posle fuzije sa FMPom to sam bog ne zna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter