in ,

Lorencu kriv Elison

Horhe Lorenco krivi Džejmsa Elisona za njegov težak pad u Valensiji. Španac koji je već ranije obezbedio titulu šampiona sveta vodio je trku i kockao se stavivši slik gumu na mokroj stazi. Lorenco je bio pod narastajućim pritiskom od strane Pedroze, kada je pokušao da prođe skupinu vozača za ceo krug uključujući i Elisona.

Lorenco kaže da se britanac u trenutku okrenuo i video ga, ali mu je onda uleteo u liniju kretanja, umesto da se skloni. Rezultat toga je da je Pedroza bio istisnut na spoljnu stranu koja je i dalje bila mokra, što je prouzrokovalo njegov let kroz vazduh i tvrdo prizemljenje.

„Stigao sam do grupe vozača i do Elisona, koji se okrenuo i pogledao iza sebe, i onda mi je uleteo u liniju kojom sam se kretao, umesto da me propusti. Zbog toga sam se skrljao. Pokušao sam da ga obiđem, kako ne bih gubio dragoceno vreme, ali sam onda stigao na mokru podlogu i pao.“ Lorenco je priznao da je razočaran što sezonu nije završio pobedom, ali i da je generalno zadovoljan šampionskom titulom i da mu to skida tenziju posle trke.

„Najvažnije je da sam šampion, zar ne? Da smo ovde stigli bez tog saznanja, i da sam pao i izgubio titulu, bilo bi mnogo gore. Šteta, napravio sam težak izbor i startovao sa slikovima, bio sam dobar i vodio sam, i želeo sam pobedu za kraj. Ipak, ako pogledam malo šire, sjajna stvar je što sam već osvojio svoju drugu titulu. Imam bolove u nozi, ali to mi sada nije važno, pošto želim da se odmorim i proslavim titulu…“
https://youtu.be/hy-fW-i4NN4

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NBA Top 10 poteza – 11.11.12

Bajko u neznanju