1
Domaći fudbal

Tišina za Kragujevčane

Objavljeno: 11.11.12 u 11:27

Fudbal se igra za navijače, a njih u Humskoj danas neće biti. Htedoh reći, neće ih biti uopšte, zbog odluke Disciplinske komisije FSS da kazni Partizan zbog ispada navijača na meču s Novim Pazarom, ali je veliko pitanje da li bi ih i ovako bilo.

Crno-beli od početka sezone muku muče s posetom, pa bi i u slučaju da zabrana ne postoji, meč protiv Radničkog 1923 gledalo jedva soma ljudi. Ili možda nešto više. To je neminovonsot s kojom u Humskoj moraju da se pomire i da taj problem pod hitno reše. Kako znaju i umeju.

„Žao nam je što neće biti navijača, jer nam oni, pogotovo stacionirani na južnoj tribini uvek daju dodatnu snagu. Ipak, moramo da igramo u takvim uslovima, a nas interesuje samo pobeda.

Sledeće nedelje na programu je derbi protiv Crvene zvezde, a mi taj duel želimo da dočekamo s pet bodova prednosti. Da bismo u tome uspeli, moramo da trijumfujemo danas“, kaže trener Partizana Vladimir Vermezović.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title TiÅ¡ina za Kragujevčane | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I feel I’ll change to this blogengine system as it is a good deal nicer than mine.
    nJohnAlingav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter