0
Fudbal

Sidnej zbog Del Pjera ostao bez trenera

Objavljeno: 11.11.12 u 14:54

Dolaskom bivšeg fudbalera Juventusa Alesandra Del Pjera u australijski Sidnej porasle su ambicije kluba. Međutim, ekipa ne igra kako se to od nje očekuje, a u poslednjoj utakmici australijskog prvenstva izgubili su od Melburna sa 3:2.

Trener Sidneja Ijan Kruk podneo je ostvaku, a kao glavni razlog ističe dolazak Del Pjera u klub i pritisak koji je potom usledio.

„Sva ova medijska pažnja počela je da mi smeta, dolazak Del Pjera predstavljao je prevliki teret i iskren da budem nisam uspeo da se izborim sa tim. Ne žalim što sam vodio ekipu, jednostavno milsim da nisam prava osoba za to. Nisam se osećao dobro, a zdravlje i porodica su dve najvažnije stvari u mom životu“, rekao je Kruk.

Kruk je posle utakmice sa Melburnom došao u sukob sa navijačima pošto je u 66. minutu iz igre izveo Alesandra Del Pjera.

Sidnej se posle šest odigranih kola nalazi na 8. mestu sa 6 osvojenih bodova, samo dva više od poslednjeplasirane ekipe Brizbejna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter