1
Auto Moto

Rekord staze u kvalifikacijama

Objavljeno: 11.11.12 u 10:37

Španac je dao sve od sebe u kvalifikacijama a onda je shvatio da je postigao novi rekord staze. Dva minuta pred kraj, vremenom od 1m30.844s, uspeo je da obori rekord koji je držao Valentino Rosi još od 2006. godine.

Ovim krugom srušio je nade Horhea Lorenca i Kejsija Stonera da će na finalnoj trci sezone startovati sa pol pozicije. Pedroza je bio oduševljen, ne samo performansama već i činjenicom da je uspeo da obori jedan od rekorda koji se najduže održao u MOTO GP šampionatu.

„Bilo je to dobro vreme po krugu, veoma dobro vreme…“rekao je Pedroza. „Znao sam da će borba za pol poziciju biti žestoka zahvaljujući Stoneru i Lorencu i zato sam dao sve od sebe, sve karte sam bacio u tom krugu. Mislim i da je rekord koji je Rosi postavio davne 2006.te dovoljno dugo bio na snazi, bilo je krajnje vreme da se menja.“

Dok Pedroza priznaje da je prva pozicija na ovoj stazi jako važna kako bi eventualno došao do pobede, upozorio je na to da bi povratak kiše mogao dosta toga da promeni i pokvari.

„Uvek je dobro završiti kvalifikacije na pol poziciji, ali mogla bi da padne kiša. Ako se to desi, mnoge stvari će se promeniti…“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rekord staze u kvalifikacijama | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter