0
ATP

Prezadovoljan sam

Objavljeno: 11.11.12 u 18:42

„Verovao sam u preokret i on se desio upravo u trenutku kada sam imao set i brejk zaostatka. Odigrao sam agresivnije i mnogo bolje od sredine drugog seta, do tada je on bio bolji igrač. Znao sam da ću pronaći snage da uradim ono što sam već uspevao ove nedelje, zaista ne mogu biti srećniji zbog ovog uspeha“.

Del Potro je izuzetan igrač, napravio je veliki podvig u subotu pobedivši Federera i to dovoljno govori o njegovom kvalitetu i o izvrsnoj formi u kojoj se nalazi. Ovo su završni dani jako važnog turnira, možda i najjačeg na svetu, zbog činjenice da su osmorica najboljih ovde“, dodao je Đoković

Poslednji meč u sezoni, finale, je u ponedeljak.

„Prezadovoljan sam, ali ne želim ovde da stanem, imam još jedan meč. Daću sve od sebe, svestan sam da je u pitanju poslednji meč u godini i siguran sam da ću izaći na teren u ponedeljak sa mnogo optimizma. Imam dovoljno vremena, ovo je bio dnevni meč, tek je 17 sati, a mislim da je finale sutra u 20h. Imaću više vremena od sledećeg rivala i uradiću sve da maksimalno spreman dočekam meć“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter