1
Evropske lige

Prekinut Interov niz

Objavljeno: 11.11.12 u 22:56

Odigran je poslednji meč 12. kola Serije A, a Atalanta je savladala Inter u Bergamu sa 3:2 i tako prekinula strašan niz pobeda pulena Andree Stramaćonija. Nenadoknadiv je bio izostanak Samjuela i Ranokije za Inter, jer Silvestre i Žuan nisu tako sigurni kada igraju sami, a i formacija je zbog toga promenjena na 4-3-3.

Atalanta je do vođstva došla rano, u 9. minutu kada je Peluso uposlio Bonaventuru koji je glavom matirao Handanovića. Inter je bio potpuno izgubljen na terenu i do 56. minuta nisu uspeli ni šansu da stvore. Tada je Guarin izjednačio iz slobodnog udarca prelepim udarcem. Ali kratko je trajalo izjednačenje, pošto je u 60. minutu probio Morales i uposlio zemljaka Hermena Denisa koji je sam sa nekoliko metara prosledio loptu u mrežu.

Sedam minuta kasnije je Inter drastično oštećen, jer je sudija Damato dosudio nepostojeći penal za Atalantu koji je u gol pretvorio Denis za 3:1. Do kraja je Inter samo smanjio preko Rodriga Palasija, ali nije uspeo i da izjednači.

Inter je i dalje drugi, ali sa četiri boda manje od Juventusa. Atalanta je ostvarila i treću pobedu u nizu (pet mečeva neporaženi) i sada šesti sa 18 bodova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter