1
Evropske lige

Poraz kao inspiracija

Objavljeno: 11.11.12 u 09:28

Juventus je pre osam dana izgubio od milanskog Intera, ali je stara dama od tog momenta na dva meča dala čak deset golova i zabeležila dve ubedljive pobede. Od tih deset pogodaka, čak četiri je postigao Fabio Kvaljarela, a hettrik je dao Peskari.

 
„Poraz od Intera u derbiju nam je došao kao inspiracija u narednim mečevima. Nama je važno da pobedimo, a sinoć smo protiv Peskare baš, baš pobedili. Na pravom smo putu.“

 
Kvaljareli je ovo bio prvi hettrik u karijeri, a golove je posvetio majci koja je u bolnici (Aca informacija stajl).

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Poraz kao inspiracija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter