0
Evropske lige

Neumoljivi Suarez za remi

Objavljeno: 11.11.12 u 19:08

Odigran je i poslednji meč 11. kola Premijer lige, a remizirali su Čelsi i Liverpul na Stamford Bridžu 1:1. Viđen je kvalitetan meč, a navijači liverpula su se dobro zabavili jer Tores opet nije uspeo da zatrese mrežu bivšeg kluba, a novi heroj Enfilda Luis Suarez je osmim golom u sezoni doneo bod crvenima.

Čelsi je poveo u 20. minutu nakon kornera koji je izveo Huan Mata, a povratnik u tim posle suspenzije Džon Teri zakucao loptu u mrežu! Umeo je Teri da proslavi ovaj gol i te kako…

Imao je Čelsi još nekoliko odobrih prilika da udvostruči prednost, ali su se u ključnim momentima zbunjivali i Azar i Oskar i ponajviše Tores, što je obradovali gostujuće navijače. Strelac gola za Čelsi Džon Teri je posle jednog duela sa Luisom Suarezom ispustio krik i ostao na zemlji. Nije bio u stanju da nastavi meč, a prema prvim izveštajima stradali su ligamenti kolena. Zamenio ga je Geri Kejhil.


Liverpul je zaigrao bolje u nastavku, znatno brže, ali su gol psotigli posle prekida. Posle kornera loptu je zakačio Karager, a Suarez koji je bio u liniji sa igračima Čelsija je zakucao glavom u mrežu za ispostavilo se konačnih 1:1. Mogao je Liverpul i do sva tri boda, ali je sjajno Čeh odbranio udarac Enrikea u samom finišu.

 

Čelsi je tako pao na treće mesto na tabeli sa 24 boda (-3 u odnosu na lidera Junajted), dok je Liverpul sada 13. sa samo 12 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter